Η εταιρεία μας διαθέτει καυσόξυλα και κάρβουνα από διάφορα είδη δέντρων, πέλλετ και μπρικέτες σε πολύ προσιτές τιμές. Για τη μεταφορά των καυσόξυλων διαθέτουμε δικά μας οχήματα και ειδικούς κάδους μεταφοράς.

Με την παραγγελία σας κόβουμε τα καυσόξυλα, τα συσκευάζουμε και τα μεταφέρουμε δωρεάν στο χώρο σας. Μπορούμε επίσης να τα στοιβάξουμε στο σημείο που θα μας υποδείξετε.

Η μεταφορά των καυσόξυλων ή των κάρβουνων γίνεται αυθημερόν. Χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση θα έχετε στο χώρο σας τα ξύλα για τζάκι που θα μας ζητήσετε μέσα σε ελάχιστες ώρες από το τηλεφώνημά σας.

Μεταφέρουμε τα καυσόξυλα σε ολόκληρη την Αττική. Στα Βόρεια προάστια εξυπηρετούμε τις περιοχές από τις Αχαρνές και τον Διόνυσο έως την Κηφισιά, Μαρούσι και Χαλάνδρι, στα Νότια την Καλλιθέα, Νέα Σμύρνη, Γλυφάδα, Πειραιά, Κορυδαλλό, Νίκαια, Ανατολικά την Ηλιούπολη, τον Βύρωνα, Ραφήνα, Κορωπί, Παιανία, Λαύριο, Ανάβυσσο και Δυτικά τις περιοχές Λιόσια, Περιστέρι, Αιγάλεω έως τα Μέγαρα και την Ελευσίνα.


Συσκευασία καυσόξυλων

Η σωστή συσκευασία των καυσόξυλων διευκολύνει πολύ την αποθήκευσή τους. Εμείς συσκευάζουμε τα καυσόξυλα ή τα κάρβουνα σε ειδικούς σάκους από πολυπροπυλένιο. Εάν τα καυσόξυλα είναι βρεγμένα, μέσα σε αυτούς τους σάκους στεγνώνουν γρήγορα χωρίς να σαπίζουν.

Οι υπηρεσίες μεταφοράς και συσκευασίας των ξύλων για τζάκι είναι εντελώς δωρεάν. Μας δίνετε την παραγγελία σας και μέσα σε λίγες ώρες θα έχετε τα καυσόξυλα ή τα κάρβουνα της επιλογής σας, συσκευασμένα και τοποθετημένα με τάξη στο χώρο σας.