Αναζητάτε καυσόξυλα καλής ποιότητας σε χαμηλές τιμές; Ενδιαφέρεστε για εμπόριο καυσόξυλων ή για τη θέρμανση του χώρου σας; Εμείς μπορούμε να σας προμηθεύσουμε ξύλα για τζάκι, πέλλετ, κάρβουνα ή μπρικέτες στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Διαθέτουμε καυσόξυλα ποιότητας για χονδρική ή λιανική αγορά με το κιλό, τον τόνο ή το κυβικό μέτρο.

Τα καυσόξυλά μας προέρχονται από την Βουλγαρία και τη Ρουμανία, όπου συνεργαζόμαστε με τους καλύτερους παραγωγούς καύσιμης ξυλείας. Στόχος μας είναι να βρίσκουμε τον καλύτερο συνδυασμό ποιότητας – τιμής, ώστε να μπορούμε να προμηθεύουμε τους πελάτες μας με τα πιο οικονομικά καυσόξυλα.

Αποθηκεύουμε τα ξύλα για τζάκι σε στεγασμένους χώρους ώστε να διατηρούνται στεγνά. Με αυτό τον τρόπο δεν επιβαρύνεστε για το βάρος που προσθέτει η υγρασία στα καυσόξυλα και δεν αντιμετωπίζετε πρόβλημα στο άναμμά τους.


Ξύλα για τζάκια και σόμπες σε τιμές που θα σας εκπλήξουν


Εν μέσω οικονομικής κρίσης το κόστος της θέρμανσης μπορεί να είναι πολύ υψηλό. Οι τιμές των καυσόξυλων που σας προσφέρουμε εμείς θα σας βοηθήσουν να κρατήσετε το κόστος αυτό όσο το δυνατόν χαμηλότερα.

Διαθέτουμε όλα τα είδη ξύλων για τζάκι. Οξυά, δρυ, ελιά, πεύκο. Διαθέτουμε επίσης ξυλοκάρβουνα, μπρικέττες και πέλλετ. Εάν κάνετε εμπόριο καυσόξυλων έχουμε τη δυνατότητα να σας παρέχουμε μεγάλες ποσότητες στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Για λιανική πώληση μας τηλεφωνείτε, ζυγίζουμε τα ξύλα για τζάκι, τα φέρνουμε στο χώρο σας με δικά μας οχήματα χωρίς πρόσθετη χρέωση και τα τοποθετούμε εκεί που θα μας υποδείξετε. Μπορούμε επίσης να τα συσκευάσουμε.

Πωλούμε τα καυσόξυλα ζυγίζοντάς τα με ζυγαριές ασφαλείας ανά κιλό ή ανά τόνο, ή συσκευασμένα σε παλέτες, ανά κυβικό μέτρο. Είμαστε στη διάθεσή σας για να σας προμηθεύσουμε το είδος των καυσόξυλων που επιθυμείτε είτε για χονδρική αγορά είτε για λιανική. Η ποιότητά των ξύλων για τζάκι που διαθέτουμε είναι από τις καλύτερες στην αγορά και οι τιμές μας θα σας εκπλήξουν.