Η αύξηση της τιμής του πετρελαίου, σε συνδυασμό με την οικονομική συγκυρία στην Ελλάδα, έχει προκαλέσει ραγδαία αύξηση στην ζήτηση καυσόξυλων για τζάκια και σόμπες, με ταυτόχρονη έκρηξη στην δημιουργία επιχειρήσεων πώλησης. Οι μάντρες για καυσόξυλα και κάρβουνα και γενικά δασικά προϊόντα, είναι πάρα πολλές πλέον. Αυτό σημαίνει ότι ανάμεσά τους υπάρχουν και επιτήδειοι που θα προσπαθήσουν να πουλήσουν χλωρά κούτσουρα και σε αυξημένη τιμή, οπότε χρειάζεται πολύ προσοχή στην επιλογή του προμηθευτή καυσόξυλων αλλά και έλεγχο κατά τη διάρκεια της αγοράς, ώστε τα ξύλα που θα αγοράσετε να είναι ξερά.

Από την άλλη, ο έντονος ανταγωνισμός έχει αναγκάσει τους επιχειρηματίες καυσόξυλων και πέλλετ να κάνουν συνεχώς προσφορές, ρίχνοντας τις τιμές αρκετά χαμηλά, ώστε να δημιουργήσουν κίνητρα για τους καταναλωτές και πλεονέκτημα για την επιχείρησή τους έναντι του ανταγωνισμού. Γιατί όπως και να το κάνουμε, αυτό που αναζητεί σήμερα ο πελάτης δεν είναι μόνο ποιοτικές υπηρεσίες αλλά και φθηνές τιμές.

Οι τιμές προσφορών των καυσόξυλων όλων των ειδών, εκτός από τα pellet και τις μπριγκέτες, σε κανονικές συνθήκες βρίσκονται στα επίπεδα των 90 – 100 € ανά χωρικό κυβικό μέτρο. Σήμερα όμως στην αγορά, λόγω του ανταγωνισμού, οι τιμές κυμαίνονται περίπου στα 80 € ανά κυβικό. Από δω και πέρα μπαίνουν στο παιχνίδι οι άφθονες προσφορές που ρίχνουν ακόμα περισσότερο τις τιμές. Έτσι σήμερα μπορεί να συναντήσει κανείς τιμή ανά κυβικό καυσόξυλου ακόμα και 55 € ανά κυβικό, μια τιμή σε πολύ χαμηλά επίπεδα, λόγω προσφοράς σε συγκεκριμένη μάντρα. Βέβαια εδώ έχει σημασία και η ποσότητα καυσόξυλων που κάποιος θα θελήσει να προμηθευτεί.

Οι προσφορές όμως δεν εξαντλούνται στην τελική τιμή των καυσόξυλων. Πολλές επιχειρήσεις κάνουν προσφορές με επιπλέον προϊόντα ως δώρο ή ακόμα και δωροεπιταγές για να δελεάσουν τον καταναλωτή. Τέτοια δώρα μπορεί να είναι τσουβάλι με προσάναμμα, δαδί ή παστίλιες έναυσης της φλόγας, προϊόντα που κάποιος θα προμηθευτεί ούτως ή άλλως, οπότε το δώρο αυτό είναι ξαλάφρωμα για την τσέπη του.

Οι προσφορές επίσης έχουν να κάνουν όχι μόνο με εκπτώσεις στις τιμές και με δώρα αλλά και με δωρεάν υπηρεσίες. Μια πολύ συνηθισμένη περίπτωση είναι η δωρεάν μεταφορά των καυσόξυλων στο χώρο σας Σε κάποιες περιπτώσεις γίνεται χωρίς χρέωση και η εναποθήκευση των κούτσουρων όταν υπάρχει δυνατότητα πρόσβασης με μικρά φορτηγά ή με χειροκίνητα παλετοφόρα. Εκτός όμως από τη μεταφορά, οι προμηθευτές καυσόξυλων αναλαμβάνουν στα πλαίσια των προσφορών, το στοίβαγμα των κούτσουρων σε αποθήκες, μπαλκόνια, ταράτσες, αυλές, ακάλυπτους χώρους και ταράτσες, είτε εντελώς δωρεάν, είτε με πολύ μικρή χρέωση, καθόλου ευκαταφρόνητη προσφορά αν αναλογιστεί κανείς το πόσο μπελαλίδικη διαδικασία είναι αυτή.


Οι προσφορές τιμών για καυσόξυλα από το Kafsoxyla.Com

Στο kafsoxyla.com με τις δυνατές συνεργασίες και τους προμηθευτές μας είμαστε στη διάθεσή σας για να σας βοηθήσουμε να προμηθευτείτε στεγνά καυσόξυλα από κάθε είδος, δρυ, οξιά ελιά, έλατο, ακακία ή πουρνάρι στις καλύτερες ποιότητες, στις καλύτερες τιμές. Επίσης στις σελίδες μας θα μπορέσετε να βρείτε καταπληκτικές προσφορές για καυσόξυλα πέλλετ και μπριγκέτες ώστε να απολαμβάνετε τη φωτιά και τη ζέστη στο τζάκι σας ή τη σόμπα σας, όλο το χειμώνα τόσο φθηνά όσο πουθενά αλλού. Κάνουμε το καλύτερο γιατί θέλουμε να είμαστε μέσα στους καλύτερους.