Ανάμεσα στα καταλληλότερα και καλύτερα ξύλα για τζάκι, ίσως μάλιστα και στην κορυφή τους, βρίσκεται το ξύλο από πουρνάρι. Κατάλληλα και για συμβατικά και κυρίως για ενεργειακά τζάκια, τα καυσόξυλα από πουρνάρι ανάβουν εύκολα και διατηρούν τη φωτιά για πολλές ώρες. Λίγη ποσότητα ξύλων για τζάκι από πουρνάρι μπορούν να θερμάνουν ένα μεγάλο χώρο για αρκετές ώρες.


Χρήση καυσόξυλων πουρναριού

Για να αγοράσουμε τα καυσόξυλα που θα χρησιμοποιήσουμε για το τζάκι μας θα πρέπει να βρούμε προμηθευτές με καλό όνομα στην αγορά, που να διαθέτουν μεγάλη ποικιλία και να αποθηκεύουν τα ξύλα για τζάκι σε στεγασμένους χώρους όπου θα προφυλάσσονται από την βροχή. Θα πρέπει επίσης να γνωρίζουμε ποια είναι τα καταλληλότερα ξύλα για τζάκι συμβατικό ή ενεργειακό, ποια κάνουν για προσάναμμα και ποια ξύλα είναι καλύτερα για κάρβουνα.

Τα καυσόξυλα από πουρνάρι είναι σίγουρα ανάμεσα στα καλύτερα, αρκεί να μην είναι βρεγμένα και να είμαστε σίγουροι ότι προέρχονται από περιοχές όπου επιτρέπεται η υλοτόμησή τους και όχι από μέρη όπου η κοπή τους είναι απαγορευμένη.

Στην Ελλάδα υπάρχουν περιοχές όπου επιτρέπεται η υλοτόμηση του πουρναριού και είναι μάλιστα απαραίτητη για τη δημιουργία αντιπυρικών ζωνών. Σε αυτές τις περιοχές – που βρίσκονται κυρίως στη Βόρεια Ελλάδα - τα ξύλα για τζάκι από πουρνάρι αφθονούν.


Καυσόξυλα από πουρνάρι σε χαμηλές τιμές

Η εταιρεία μας προμηθεύει ξύλα για τζάκι από πουρνάρι σε πολύ χαμηλές τιμές. Συνεργαζόμαστε με τους καλύτερους εμπόρους καυσόξυλων από πουρνάρι από περιοχές όπου υπάρχει σε αφθονία και έτσι μπορούμε να κρατάμε τις τιμές μας σε πολύ λογικά επίπεδα, χωρίς όμως να κάνουμε παραχώρηση στην ποιότητα. Όπως και με όλους τους άλλους τύπους καυσόξυλων, δρυ, οξιά, ελιά, πεύκο ή με τις μπρικέτες πέλλετ και τα κάρβουνα φροντίζουμε πάντοτε να εξασφαλίζουμε άριστη ποιότητα σε όσο το δυνατόν χαμηλότερες τιμές.

Το ξύλο από πουρνάρι σας συμφέρει γιατί η ποσότητα που χρειάζεστε για το συμβατικό ή το ενεργειακό τζάκι ή για την ξυλόσομπά σας είναι σχετικά μικρότερη από τους άλλους τύπους καυσόξυλων. Τα ξύλα για τζάκι από πουρνάρι θα σας ζεστάνουν για πολλές ώρες και θα διατηρήσουν μία ανεκτή θερμοκρασία στο χώρο ακόμα και αργότερα.

Μεταφέρουμε τα καυσόξυλα από πουρνάρι καθώς και κάθε είδους καυσόξυλα ή κάρβουνα από δρυ, ελιά, οξιά ή πεύκο στο χώρο σας δωρεάν, σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα μετά την παραγγελία σας. Μπορούμε επίσης να τα συσκευάσουμε, εάν μας το ζητήσετε, και να τα στοιβάξουμε στο σημείο που θα μας υποδείξετε.

Προμηθευτείτε από εμάς ξύλα για τζάκι από πουρνάρι εξαιρετικής ποιότητας σε πολύ λογικές τιμές. Ο χειμώνας σας θα είναι ζεστότερος και... οικονομικότερος.