Η Βουλγαρία είναι μία χώρα που το έδαφός της καλύπτεται κατά το 37% περίπου από δάση. Ένα μέρος από αυτά είναι προορισμένο για την καλλιέργεια δέντρων για την παραγωγή καυσόξυλων. Για τα καυσόξυλα Βουλγαρίας χρησιμοποιούνται πολλά είδη δέντρων που το ξύλο τους είναι κατάλληλο για τζάκι όπως η δρυς, η οξιά, το πεύκο κλπ.

Η εξαγωγή καυσόξυλων Βουλγαρίας αποτελεί ένα σημαντικό μέρος της οικονομίας της χώρας. Για την αγορά όμως προϊόντων καλής ποιότητας απαιτείται έρευνα και καλή γνώση του αντικειμένου. Τα καυσόξυλα Βουλγαρίας που διατίθενται στην αγορά διακρίνονται σε διάφορες κατηγορίες και πωλούνται σε τιμές που κυμαίνονται από μέτριες έως απίθανα χαμηλές, πράγμα που πρέπει να βάζει σε υποψία τον καταναλωτή.


Φθηνά ξύλα τζακιού άριστης ποιότητας από τη Βουλγαρία


Η εταιρεία μας ασχολείται εδώ και πολλά χρόνια με την εισαγωγή καυσόξυλων Βουλγαρίας. Μία ομάδα από ειδικούς επιλέγει τα καλύτερα ξύλα για τζάκι, από δρυ, οξιά, ή από άλλα δέντρα που κρίνουμε καταλληλότερα. Οι τιμές μας είναι από τις χαμηλότερες στην αγορά χωρίς όμως αυτό να αποβαίνει σε βάρος της ποιότητας.

Θα βρείτε σε μας αυστηρά επιλεγμένα καυσόξυλα Βουλγαρίας. Τοποθετημένα σε στεγασμένους χώρους, τα ξύλα για τζάκι που διαθέτουμε έχουν ελάχιστα ποσοστά υγρασίας. Δίνετε την παραγγελία σας κι εμείς ζυγίζουμε τα καυσόξυλα Βουλγαρίας σε ζυγαριές ακριβείας, τα συσκευάζουμε εάν μας το ζητήσετε και τα μεταφέρουμε στο χώρο σας με δικά μας οχήματα. Μπορούμε επίσης να τα στοιβάξουμε στο σημείο που θα μας υποδείξετε, με μικρή χρέωση.

Αγοράστε από εμάς την καλύτερη ποιότητα καυσόξυλων Βουλγαρίας σε πολύ χαμηλές τιμές. Ζήστε τη ζέστη και τη θαλπωρή του τζακιού χωρίς μεγάλα έξοδα αλλά και χωρίς προβλήματα στο άναμμα και στην καύση των ξύλων.