Μία από τις πλουτοπαραγωγικές πηγές της Ρουμανίας είναι τα καυσόξυλα που παράγονται από την τεράστια ποικιλία δέντρων που υπάρχουν στα απέραντα δάση της. Η εξαγωγή καυσόξυλων Ρουμανίας αλλά και ακατέργαστης ξυλείας γενικότερα αποτελεί μεγάλο μέρος της οικονομίας της χώρας.

Τα δέντρα των Ρουμάνικων δασών που παράγουν ξύλα για τζάκι είναι η οξιά, η δρυς, η καστανιά και πολλά ακόμη. Στην Ελλάδα εισάγονται κυρίως καυσόξυλα Ρουμανίας που παράγονται κυρίως από οξιά και δρυ.

Τα καυσόξυλα Ρουμανίας είναι μια καύσιμη ύλη που εισάγεται και στη χώρα μας και έχει το πλεονέκτημα της χαμηλής τιμής σε συνδυασμό με την καλή ποιότητα. Παρόλα αυτά, στην Ελληνική αγορά κυκλοφορούν καυσόξυλα Ρουμανίας που η ποιότητά τους είναι αμφίβολη.


Φθηνά καυσόξυλα Ρουμανίας για ξυλόσομπες και τζάκια


Για να αποφύγουμε να αγοράσουμε καυσόξυλα Ρουμανίας που δεν ανταποκρίνεται στο επίπεδο ποιότητας που θέλουμε να προσφέρουμε, αποφασίσαμε να γνωρίσουμε την Ρουμάνικη αγορά από κοντά. Γι αυτό στέλνουμε ανθρώπους με πολύ καλή γνώση του αντικειμένου, οι οποίοι γνωρίζουν τους παραγωγούς από κοντά, συζητούν μαζί τους, εξετάζουν την ποιότητα του προϊόντος και αναζητούν τις φθηνότερες τιμές.

Το αποτέλεσμα είναι ότι τα καυσόξυλα Ρουμανίας που διαθέτουμε συνδυάζουν την καλύτερη ποιότητα με την πιο χαμηλή τιμή.

Προμηθεύουμε καυσόξυλα Ρουμανίας άριστης ποιότητας στις οικονομικότερες τιμές της αγοράς. Αγοράζοντας από εμάς τα ξύλα για το τζάκι σας να είστε βέβαιοι ότι θα κάνετε μεγάλη οικονομία στα έξοδα θέρμανσης και θα απολαύσετε τη θαλπωρή του τζακιού χωρίς κανένα πρόβλημα.